Distriktschef till område Öster

Här börjar hemma!

Genom vårt arbete driver och utvecklar vi Borås. För oss är livet mellan husen lika viktiga som livet i husen. Vi är ett allmännyttigt bolag med ett stort samhällsansvar. Hos oss är människorna alltid i centrum.

Som kollega hos oss är du med och driver utveckling i socialt hållbara stadsdelar i Borås där människor trivs, känner sig hemma och vill bo länge. Du är också med och bidrar till att unga människor i våra områden ges goda möjligheter till att utvecklas i skolan, har en meningsfull fritid och framtidstro. Tillsammans är vi proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Distriktschef kommer du att leda och ansvara för ett av bolagets fyra distrikt. En central del i tjänsten innefattar att implementera, tydliggöra och följa upp verksamhetens målsättningar. Här får du möjlighet att driva utveckling och förbättringar av processer, rutiner och arbetsflöden, där analys och kvalitet blir viktiga ledord. Vidare leder och utvecklar du ditt personalteam genom ett coachande och engagerat ledarskap.

Du leder en grupp bestående av ca 15 kvartersvärdar och rapporterar till Boservicechefen. Avdelningen har hand om inre och yttre skötsel samt reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen. Tillsammans med teamet jobbar du aktivt med att förbättra NKI samt de övriga mål som avdelningen och företaget tillsammans satt upp.

Dina främsta arbetsuppgifter innebär att:

  • Ingå i ledningsgruppen för Boservice och bidra till utvecklingen av avdelningen.
  • Skapa en tydlig riktning genom att bryta ner övergripande mål till och avdelnings- och individnivå.
  • Engagera och utveckla dina medarbetare.
  • Driva utveckling och förbättring av processer och rutiner för ditt team.
  • Initiera och medverka vid upphandlingar inom ansvarsområdet.

Din profil

Du har flera års ledarerfarenhet och är trygg i din ledarroll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av drift och skötsel inom fastighetsbranschen. Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning och budgetarbete. Kunskaper inom lagen om offentlig upphandling är meriterande. Din datorvana är mycket god och du har lätt för att uttrycka dig, såväl i tal som i skrift.

Som person är du mycket organiserad, har stort kundfokus och levererar service av hög kvalitet. Du har ett starkt fokus på produktivitet och resultat tillsammans med en affärsmässig förståelse. Du är mycket kommunikativ och trivs i en roll där du får möta olika människor och kan skapa engagemang och delaktighet.

Du har ett gott och tydligt ledarskap som får dina medarbetare att utvecklas, trivas och leverera mot uppställda mål. I ditt ledarskap har du ett coachande förhållningssätt och du är mån om att stärka medarbetarskap och delaktighet. Du är en viktig spelare i laget som tillsammans skapar den bästa arbetsplatsen!

Vi erbjuder dig en roll där du ges möjlighet att utveckla din kompetens med många spännande projekt och utmaningar i framtiden. Våra kärnvärden innebär att vara proffsiga, utvecklande, kundorienterade och ansvarsfulla, vi vill att du delar dessa med oss!

Ansökan

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 12 juli. På grund av semesterperioden påbörjar vi urval och intervjuer i början av augusti. Intervjuer är inplanerade 11 och 12 augusti.

För frågor om tjänsten

Boservicechef
Mattias Jonsson

mattias.jonsson@bostader.boras.se

HR-chef
Anna Sjödin

anna.sjodin@bostader.boras.se

AB Bostäder ägs i sin helhet av Borås Kommun. Vår uppgift är att erbjuda boråsarna ett rikt och varierat utbud av bra lägenheter i alla stadsdelar. AB Bostäder äger och förvaltar 6500 lägenheter och 400 lokaler, har cirka 120 anställda samt omsätter 500 miljoner kronor per år.