Visa alla

Välkommen!

Här kan du söka bostäder, fordonsplats, läsa om våra bostadsområden. Du kan även hitta bra och praktiska tips för ditt boende. Du kan göra felanmälan dygnet runt via Mina sidor. Vara med i tävlingar och utlottningar. Logga in och ta del av alla spännande nyheter redan idag.

21 juni, 2018 / Öppettider

Sommartider i Bobutiken

Från och med vecka 26 fram till och med vecka 33 har bobutiken lunchstängt mellan klockan 11.45 - 13.00.

Läs mer

30 juli, 2018 / Nyheter

Ta hand om fimparna!

Du som röker, tänk på att inte kasta ut fimpar från balkongen eller från fönstret. Det är inte bara nedskräpning utan också väldigt farligt eftersom brandrisken är så hög. ...

Läs mer

16 augusti, 2018 / Event

Invigning av lek- och aktivitetsparken på Våglängdsgatan

På lördag den 18 augusti inviger vi den nya lek- och aktivitetsparken på Våglängdsgatan. ...

Läs mer

30 maj, 2018 / Hemma

Tillfälligt stopp på HLU-beställningar

Just nu kan vi inte ta emot fler beställningar av vårt hyresgäststyrda lägenhetsunderhåll (HLU). Vi ber er därför att återkomma efter den 20 augusti.

Läs mer

Vi skapar glädje på Hässleholmen

En ny stadsodling växer upp, en lek- och aktivitetspark byggs och en kulturskola skapas. Den nya lek- och aktivitetsparken förbinds med Hässletorg genom ett öppet och trevligt stråk där också den nya stadsodlingen växer upp. Här välkomnas besökare och boenden att röra sig längs gång- och cykelvägar med naturliga mötesplatser. Och vid Mötesplats Hässleholmen, vid Hässletorg, blir det en kulturskola för musik och dans.

Läs mer

17 april, 2018 / Pressmeddelande

AB Bostäder samlar all verksamhet på ett ställe

När den gamla fabriksfastigheten Viskaholm nu renoveras och förvandlas till toppmoderna kontorsytor blir AB Bostäder en av hyresgästerna. ...

Läs mer

Nyproduktion

Med Bullerby-känsla i Brämhult. I AB Bostäders nya planerade kvarter i Brämhult ligger idylliskt inbäddade i en grönskande vitsippebacke.

Läs mer

Undersökning pågår!

Nu pågår AB Bostäders kundundersökning. Passa på och berätta för oss vad du tycker vi gör bra och vad vi kan bli ännu bättre på.

Läs mer


Sök ledigt hos oss

Det är enkelt att söka lediga bostäder och fordonsplatser hos oss på AB Bostäder. Du sköter allt via internet, dygnet runt. För att kunna söka måste du finnas i vår sökandebank. Om du inte registrerat dig ännu – gå till registreringen för att börja samla dina köpoäng redan idag!

Läs mer

9 april, 2018 / Energi & Miljö

Bra på att spara energi

AB Bostäder har uppnått en energibesparing som motsvarar förbrukningen i 765 stycken lägenheter per år. "Det är lika många lägenheter som vi har på hela Göta", säger Josefine Norresjö, Energicontroller på AB Bostäder. ...

Läs mer
9 april, 2018 / Stadsodling

Dags att planera årets stadsodlingar

Intresset är stort bland många att odla sina egna kryddor och grönsaker, och AB Bostäder uppmuntrar allt fler att komma igång. Det finns platser kvar på Klintegatan, Ekenäsgatan och Östgöta/Bohusgatan. ...

Läs mer

Följ oss i sociala medier